Bli med i søndagsteam!

Kirka vår vokser, og vi har flere på gudstjeneste enn på mange år. Det er fantastisk, men gir også noen utfordringer. Nå trenger vi flere som kan bidra til å skape de gode rammene for fellesskapet på søndager. Derfor utfordrer vi alle medlememr og aktive i OmB til å bli med i et søndagsteam, et konsept vi tester ut i 2016/2017.

Et søndagsteam bidrar praktisk før, under og etter gudstjenesten, og jobber sammen med en av de fem eksisterende vertskapsgruppene. Søndagsteamene har sine definerte oppgaver og en egen leder, på samme måte som vertskapsgruppene har det.  Sammen vil man sette ut stoler, passe på at unger ikke løper ut alene, bistå på parkeringsplassen, utvide kaféen med flere bord før kirkekaffen og skape generell god stemning m.m. ……..

…….les mer om konseptet og meld deg på i et søndagsteam ved å klikke på bildet under.

Søndagsteam ppt 1080x810