Ledig stilling: Tweensarbeider!

Vi fortsetter satsningen på barn og unge, og nå øker vi også staben på dette området. Bli med i teamet! Nå søker vi etter tweensarbeider i 40-50 % stilling.

Utlysningstekst:

Tweensarbeider 40-50 %

Vi skal ansette en person for å videreutvikle et godt tweensarbeid i vår menighet sammen med frivillige medarbeidere og stab. Tweensarbeidet er for barn mellom 10 og 13 år. Vårt ønske er at stadig flere i denne aldersgruppen skal oppleve fellesskap i kirken og utvikle en sunn og bærekraftig tro. Stillingen rapporterer til hovedpastor, men ledes til daglig av barne- og familiepastor.

Arbeidsoppgavene er i hovedsak todelt:

1) Lede menighetens tweensarbeid med fokus på relasjonsbygging og trosformidling. (KRIK, leirer, tweensgruppe under gudstjenesten)
2) Lede «Etter skoletid», et arbeid på dagtid onsdager kl. 14 – 16 for 5.-7.klassinger.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

– Er glad i unge, og evner å koble bra med tweens
– En positiv miljøskaper
– Erfaring fra barne- og ungdomsarbeid
– Evne til å ta initiativ og jobbe selvstendig
– Har en tydelig tro på Jesus og et ønske om å gjøre han kjent

Vi tilbyr:

– Et positivt og godt stabsmiljø
– Skaper mulighet for din utvikling og trivsel
– Gir lønn etter avtale
– Tilbyr 40 – 50% stilling, oppstart august 2017
Søknadsfrist: 17.mai. Søknad og CV sendes til: stilling@oslomisjonskirke.no