Siste nytt

MAMMA 2017

Det yrer av liv i Oslo misjonskirke Betlehem! Det er mange voksende mager og nyfødte babyer. Mandag 12.juni kl19-21 inviterer vi deg som har blitt eller skal bli mamma i 2017, enten du blir mamma for første eller tredje gang – du er velkommen!. Og fikk du ikke med deg Mamma2016, så kan du gripe sjansen nå! Vi begynner med en sosial og god kveldsmat klokka 19. Denne kvelden vil Kari Olafsrud komme å dele sine erfaringer med oss. Hun bor på Lørenskog, har tre sønner og 11 barnebarn. Hun er utdannet fysioterapeut, men har arbeidet i den tverrkirkelige organisasjonen Navigatørene de siste 20 årene, som medvandrer og formidler. Kari var også med på mammakvelden i fjor og delte åpent og ærlig om mammarollens gleder og utfordringer. Hun er en klok dame med en egen evne til å møte mennesker der de er i livet, og vi gleder oss til å nok en gang få henne på besøk denne kvelden. 
Ellers vil vi få input om barn og tro – om arbeidet som drives i kirken, og hvordan vi ønsker å bygge opp vårt trosopplæringsarbeid! Det vil altså bli en kveld med påfyll på mange vis, og ikke minst godt felleskap og prat med andre mammaer.Meld deg på innen torsdag 8.juni, enten på vårt arrangement på Facebook, https://www.facebook.com/events/222538738236491/, eller til margot@oslomisjonskirke.no.

Share This Story

Categories

Comments

Translate »