For alle 2017, Menighetstur til Åh, 01. – 03. september.

Menighet på tur er kanskje menighet på sitt beste. Vi ønsker at Oslo misjonskirke Betlehem skal oppleves som en raus og brobyggende menighet med rom for alle. Vi er veldig privilegert av å tilhøre en menighet med mange generasjoner! Menighetsturen er en glimrende mulighet til å bygge fellesskap og å bli kjent med noen nye. Med innsats fra alle kan dette bli en stor høydare. Det blir spennende seminarer, lek og aktiviteter på tvers av generasjoner. Mangfoldet av folk er noe vi har lyst til å fokusere mer på. ”Pay it forward” gir rom for fokus på å gi videre av seg selv mellom generasjoner, om det gjelder nestekjærlighet, ekte liv eller gudserfaring.

Vi er i år så heldige å få med oss konditoren/TV-pastoren Egil Svartdahl på tur. Til daglig jobber han som pastor i Filadelfiakirken Oslo. Han gleder seg stort til å tilbringe noen flotte dager sammen med oss på Åh.

Nytt av året er seminar fredag kl 16 med Egil Svartdahl. Videre følger middag fra kl 17.

Åh stiftsgård frister oss med et førsteklasses kjøkken, koselige lokaler, fotball- og volleyballbane, store utearealer, flotte bademuligheter og turstier.

Påmeldingen starter 11.juni kl 12. Link til påmelding:
Priser:
Familie (max): 3500kr
Voksen: 1500kr
Student: 1100kr
Barn 10-16år: 700kr
Barn 4-9år: 500kr
Barn 2-3år: 200kr
Barn 0-2år: gratis (ikke inkl. seng)
Ekstra seng/sprinkelseng: 100kr
Bad på rommet(pr voksen): 550kr

Hvis du ønsker, må du gjerne betale litt ekstra slik at vi har mer å gå på i forhold til de som har større utfordringer med økonomien.

Hvis prisen for menighetsturen er en utfordring for deg, ta kontakt med pastor Per på tlf. 90014916 eller per@oslomisjonskirke.no

Har du spørsmål, ta kontakt med komiteen via Eli Tjelle Vangen, mail: etjelle@yahoo.no

Turen har også sin egen Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1510466245650928/