Å velge det varme blikket – et foredrag om oppdragerrollen

Hvordan være både trygge, tydelige og greie foreldre?

Vi lever i en tid med mange gode og varme foreldre som setter barna først. Dagens barn får utrolig mye, men takknemlighet er ikke alltid resultatet. Det er tydeligvis ikke nok å være uendelig tålmodig og grei med barna. Det er heller ikke nok å være så streng at det skaper avstand og konflikt.

Liv Berit Heimstad Tønnessen kommer til Oslo misjonskirke Betlehem 2.november. Liv Berit er pedagog, inspirator og har holdt foredrag siden 1993. Foredragene hennes er uten moralsk pekefinger, men gir mot og håp. Vi håper denne kvelden vil gi deg aha-opplevelser og praktisk hjelp til å sette grenser, samtidig som barnets følelser blir tatt på alvor. Liv Berit er dønn ærlig, svært tydelig og med herlig selvironi. Hun er også forfatter av boka «Å velge det varme BLIKKET», som nå ute i 4.opplag. Boka er skrevet til deg som føler du får det til og til deg som trenger gode råd.

Dette er en kveld for foreldre, men også for alle dere som er viktige voksne for barn: besteforeldre, tanter/onkler, ansatte og frivillige i barne- og ungdomsarbeid. Der dere er to foreldre som samarbeider om barnet, prioriter å komme begge.

Tid: Torsdag 02.november kl. 19-21.30

Sted: Oslo misjonskirke Betlehem

Pris: 100kr, betales ved inngangen.

Bevertning: Det vil bli servert drikke og forfriskninger.