Ledig stilling: Menighetskoordinator 100%

Vi har ledig plass i staben og søker en viktig medarbeider!

Oslo misjonskirke Betlehem er en aktiv og voksende 140 år gammel flergenerasjonsmenighet med 615 medlemmer, lokalisert på Abildsø i Oslo og tilhørende Misjonskirken Norge. Vi har en stab på 11, hvorav 7 er pastorer og menighetsarbeidere, og 4 tilhører administrasjonen. Menigheten har et stort barne- og familiearbeid, og mange frivillige. Menigheten driver også utleie av Fellesskapshuset, samt egen menighetsbarnehage.

Menighetskoordinator 100%

med fokus på kommunikasjon, frivillighet og økonomihåndtering.

Vi søker deg som ønsker en jobb der du får være med på å bygge kirke og bidra i et kristent fellesskap. Du blir sentral i menighetens daglige virksomhet, er en viktig lagspiller og utfører store og små oppgaver som er viktige for menigheten. Du vil blant annet få ansvar for menighetens kommunikasjon internt og eksternt, koordinering av frivillige, daglige økonomirutiner og medlemsregister. I tillegg vil du delta i planlegging og gjennomføring av prosjekter og arrangementer. Stillingen rapporterer til administrasjonsleder. Arbeidstid er i hovedsak på dagtid.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

• Er en positiv og utadvendt miljøskaper.
  • Har stor gjennomføringsevne.
  • Er fleksibel og initiativrik.
  • Har god datakunnskap.
  • Erfaring med økonomi og regnskap er en fordel.
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk.
  • Engasjert for menighetsarbeid og fortrolig med menighetens verdigrunnlag.

Vi tilbyr:

• Godt arbeidsmiljø og trivelig kollegafellesskap
  • En variert og meningsfull arbeidshverdag
  • Ltr. 42-46 (statens reg./LO/YS/UNIO) og øvrige betingelser etter avtale

Søknadsfrist: 22.april 2018. Intervjuer blir gjennomført uke 17.

Søknad og CV sendes til: stilling@oslomisjonskirke.no

Spørsmål kan rettes til administrasjonsleder Jorid Gamst Tvedt, tlf. 99714756, jorid@oslomisjonskirke.no