Menighetstur 31.aug – 2.september; bli med!

Snart er det klart for årets menighetstur – et høydepunkt! Vi reiser til Åh Stiftsgård utenfor Uddevalla. Påmelding åpner mandag 04.juni kl. 12.00.

Helgen månedskiftet august/september er inne for årets tur med menighetsfamilien, Oslo misjonskirke Betlehem! Familien består av små og store i alle aldre, og alle livssituasjoner. På turen får du mulighet til å bygge videre på eksisterende vennskap og utvikle nye. Egne opplegg for barn, tweens og ungdommene er en viktig del av turen.
Alt ligger til rette for god stemning, gode samtaler og at fellesskapet kan utvikles videre. Det blir lek og aktiviteter for alle som vil være med.
Åh stiftsgård byr på god mat med høy standard, koselige lokaler, fotball- og volleyballbane, store utearealer, flotte bademuligheter, naturbarnehage og turstier.

Hvis du vil bidra på turen, ta kontakt! Vi trenger folk til å hjelpe til med praktiske oppgaver og hjelpe til som ledere på de ulike oppleggene. Du vil få en konkret og begrenset oppgave i dialog med ansvarlig leder.

Vi håper at du vil være med på tur!

Påmeldingen starter mandag 4.juni kl. 12, via checkin.no.
TRYKK HER FOR PÅMELDING

Priser:

Familie (max): 3700 kr
Voksen: 1700 kr
Student: 1300 kr
Barn 7-16 år: 1000 kr
Barn 4-6 år: 550 kr
Barn 2-3 år: 200kr
Barn 0-1 år: gratis (ikke inkl. seng)
Ekstra seng/sprinkelseng: 100kr
Bad på rommet (ekstra pr voksen): 500kr
Tillegg bad flermannsrom: 800 kr

(Vi har i år valgt å bruke aldersinndelingen som Åh opererer med mtp priser)

Hvis du ønsker og har mulighet, betal gjerne litt ekstra slik at vi har mer å gå på i forhold til de som har større utfordringer med økonomien.

Hvis prisen for menighetsturen er en utfordring for deg, ta kontakt med pastor Per på tlf. 90014916 eller per@oslomisjonskirke.no.

Har du spørsmål, ta kontakt med komiteen via Aslaug Irene Halden Gjerull, mail: aslaugirene@yahoo.no.

Turen får også snart sin egen Facebook-event.