Tematorsdag 6.september om barns digitale hverdag

Velkommen til høstens første Tematorsdag 6.september kl.19.30.

Vi er klare for en ny sesong med Tematorsdager i Oslo misjonskirke Betlehem. Først ut vil sette fokus på barns digitale hverdag. Og kanskje de voksne sin, også? Hvordan skal vi forholde oss til skjermene, og alt som skjer på dem? Hvordan kan vi være gode voksne, foreldre og veiledere for barn i møte med den store verden på nett?

Arrangementet er i samarbeid med Abildsø Menighetsbarnehage. Hovedfokus vil være på problemstillinger knyttet til barn opp til og med barneskolen. Samtidig vil mye av kvelden være relevant uavhengig av barnets alder.

Gratis inngang.

Meld gjerne fra på Facebook at du kommer: https://www.facebook.com/events/1612877658823702/

TEMAKVELDER HØSTEN 2018:

06.september: Barns digitale hverdag, m/Barnevakten
11.oktober: Samliv, mer info kommer
01.november: I møte med lidelsen – finnes det er kjærlig Gud? m/Torborg Aalen Leenderts
06.desember: Røff guide til Bibelen, m/Alf Kjetil Walgermo