SøndagAften

Søndag 23.september kl 19 er du velkommen til høstens første SøndagAften, kveldsgudstjeneste i Oslo misjonskirke Betlehem.

SøndagAften er en gudstjeneste hvor vi henter inspirasjon fra hele bredden av kirken. Vi ønsker å samle oss rundt Jesus Kristus og øve oss på å leve i etterfølgelse og Guds nærhet. SøndagAften har en enkel ramme hvor det er tid til å fordype seg i tekstene, bønnene, lovsangen og i fellsskapet rundt nattverdbordet. Søndag 23.september kommer Anne Margrethe Mandt-Anfindsen, skribent, forfatter og menighetsrådgiver i Misjonskirken Norge. Hun fullførte i 2017 en master i religionspsykologi med fokus på det erfarte Gudsfraværet. Hun skal hjelpe oss til å smake på sabbat – Guds invitasjon til hvile og tilstedeværelse.