Tematorsdag «I møte med lidelsen – finnes det en kjærlig Gud?»

oktober 14, 2018

1.november kl. 1930 kommer Torborg Aalen Leenderts, på en temakveld med overskriften «I møte med lidelsen – finnes det en kjærlig Gud?»

Torborg Aalen Leenderts er sosionom med videreutdanning i familieterapi. Hun har gjennom en årrekke kombinert yrkesfaglig praksis med undervisning som lektor/førstelektor ved Høyskolen Diakonova og gjesteforsker på Menighetsfakultetet. Som forfatter har hun utgitt flere bøker, for Når glassflaten brister (Verbum 2005) ble hun tildelt Emmausprisen, Gud og det vonde (Verbum 2011) og  I møte med lidelsen. Finnes det en kjærlig Gud? (Kom 2018). Sistnevnte bok er en søken etter kjærlighetens Gud i en verden full av lidelse. Er det mulig å erfare Guds kjærlighet når livet vender vrangsiden ut?

 

 

Translate »