Velkommen til ny admin.leder

januar 2, 2019

Vår nye administrasjonsleder, Line Sødal, starter i disse dager i sin nye jobb. Vi ønsker henne varmt velkommen!

Dette sa Line selv da hun tok imot jobben: «Jeg gleder meg veldig til å gå inn i stillingen som admin.leder. Etter å ha hørt om stillingen på gudstjenesten ble jeg klar over at denne stillingen både kunne gi meg noen nye utfordringer, og samtidig være et spennende  og berikende sted å jobbe. Jeg gleder meg veldig til å jobbe i teamet til Oslo misjonskirke og det å få være med å påvirke staben i tiden fremover.»

Line har i det siste jobbet som leder for helsesøstre i Alna bydel. Hun er gift med Steinar Sødal, og sammen med sine tre gutter er de ofte å se på gudstjenestene. Ønsk henne hjertelig velkommen om du treffer henne på kirketorget eller ved et bord til kirkekaffe. Vi gleder oss til å jobbe med henne og ser fram til en innholdsrik vår 2019.