Etter Skoletid

januar 10, 2019

Juleferien er over og Etter skoletid er i gang igjen. Hver onsdag fra kl. 14 -16 samles ca. 50 barn fra Abildsø skole i Oslo misjonskirke Betlehem. Etter Skoletid er et tilbud for elever på 5.-7.trinn -leksehjelp, lunsj, sosialt samvær og aktiviteter står på menyen.

Økten starter med registrering av alle som kommer, før de samles rundt matbordet der de spiser en god lunsj og får dagens beskjeder. Utvalget på lunsjbordet er stort, men det er nok nugattiboksen som er mest populær. Etter måltidet er valgmulighetene mange;

– leksehjelp i alle fag
– fotball, stikkball eller kanonball i gymsalen
– kortspill og avslapning i ungdomssalen

Noen holder seg på ett sted, mens andre velger flere aktiviteter. Når klokka er 15.30 samles alle for quiz og gøy – her er det mye samarbeid og smakfulle premier. Når klokken viser 16.00 er Etter Skoletid over, og det er på tide å si takk for i dag.

Etter Skoletid er et arbeid vi i staben og de frivillige opplever betyr mye for de barna som kommer. Her har de et sted å være når skoledagen er over, og de blir møtt av gode og trygge ledere. De har det gøy sammen med venner, får leksehjelp, er i fysisk aktivitet, og noen får også et pusterom i hverdagen.

For å kunne drive dette viktige arbeidet er vi helt avhengige av medarbeidere. Hvis du har du lyst til å være med som leder og gjøre onsdag til en god dag for disse barna, send en e-post til: sondre@oslomisjonskirke.no