Samlivskurset er fullt!

januar 23, 2019

Vårt første GOTTMAN-samlivskurs er fulltegnet! Dessverre, men også så fint! 22 par meldte seg raskt på, etter at vi hadde over 300 mennesker på temakveld med Sissel Gran i høst.

Flere av deltagerne er nye i vår sammenheng. Kurset går over fire onsdager, og planen er å gjennomføre kurset årlig. I tillegg jobbes det med par-til-par-veiledning. Arbeidet ledes av den nyopprettet gruppe i kirka, med navnet «Sannliv». Gruppa består Ellen og Hugo Hodt, Jorid og Dag Tvedt, Edith Hesselberg, i tillegg til Kristian Rem som leder arbeidet. Kristian er utdannet psykolog og holder på med spesialisering i familieterapi.
Dersom du kan bidra praktisk på én av kveldene, ta kontakt med Edith Hesselberg, via kirkens kontor.