Barnas misjonsmarked

februar 6, 2019

I anledning årets Aksjon Hjertevarme, som samler inn penger til skolefritidsordningen Esperanza i Colombia, har barna i barnekirken laget fine ting du kan kjøpe på kirketorget etter gudstjenesten søndag 10.februar. Da vil kirketorget forvandles til Barnas misjonsmarked i løpet av gudstjenesten.

På markedet vil du kunne kjøpe kuponger som du kan bruke som betaling ved de ulike salgsbordene. Det er tweensa i kirka som organiserer salget. Der kan du få kjøpe kaffe fra Colombia, popcorn, muffins, bønnekrukke, bokmerker og resten holder vi hemmelig slik at du bare må se selv på søndag. Alle inntektene går til prosjektet Esperanza, som barnekirken forøvrig har hatt som sitt eget prosjekt i en god stund i gudstjenestene sine.

Barna har virkelig imponert med skaperglede og engasjement. Ikke alltid lett å gi fra seg det en har laget selv, men de gjør det for å bidra til Aksjon Hjertevarme, og da gir det med ett mer mening. Takk for at dere støtter opp om Barnas Misjonsmarked.