Suppe for 7 – vårversjonen

februar 7, 2019

Liker du suppe? Liker du godt selskap og god prat rundt matbordet? Da er «Suppe for 7» noe for deg. «Suppe for 7» er en enkel måte å bli kjent noen nye i menigheten på. To timer, én kveld, syv personer med suppe. Ingen annen agenda.Vi drar i gang ny runde i uke 10 og 11. Påmeldingsfrist denne gang er torsdag 15.februar – så her gjelder det å ta en rask avgjørelse og rydde plass i kalenderen.

Det var veldige gode tilbakemeldinger i forrige runde:

«Veldig hyggelig måte å bli bedre kjent med folk i kirka på. Det at vi fikk gjestene «servert på et fat» gjorde vertskapsjobben enkel og høyst overkommelig også i en hektisk hverdag. Veldig bra tiltak – vi blir med neste gang også.»

«Hyggelig og spennende å bli kjent med andre over et godt måltid. Uanstrengt og positiv atmosfære, lett å samtale om løst og fast. Likte godt at personlige trosspørsmål kom litt i bakgrunnen i løpet av det korte samværet, til fordel for ren selskapelighet og mellommenneskelig interesse.»

«Et flott tiltak for å bli kjent/bedre kjent med folk – ganske uformelt og «lave skuldre» – men allikevel med naturlig samtale om menighetsliv og hvordan vi som menighet møter hverandres behov. Selv er jeg ikke så god på «ansikter», men når man har sittet sammen et par-tre timer en kveld er det mye lettere å kjenne igjen hverandre – og man har en mer naturlig inngang til å utveksle noen ord på kirketorget og ellers.»

Selve suppeserveringen gjennomføres på ukedagene mandag-fredag mellom 4. og 15.mars. Du skriver hvilke dager som PASSER, og vi setter deg sammen med seks andre som kan samme kveld som du kan. Denne gang er det kun én måte å melde seg på, dette for å sikre at alle svar blir registrert. Du vil få en bekreftelse når ditt svar har kommet frem.

Meld deg på her. Påmeldingsfrist: Torsdag 14.februar. Velkommen inn!