Tematorsdag våren 2019

februar 14, 2019

#Tematorsdag får gode tilbakemeldinger. Flere sier at de opplever tematikken som belyses som relevant for hverdagsliv og jobb i 2019. Dette gleder vi oss over, og takker alle som har bidratt med innsikt og inspirasjon. Sist ut var psykologene Anette E.Hodt Eijerstam og Iren Wikse Bentsen med «Tuning into Kids». 

Torsdag 7.mars kommer Stian Kilde Aarebrot til OmB. Kvelden har fått tittel etter hans siste bok, «Kunsten å forme livet – plastisk teologi».  Hvordan formes vi av tiden vi lever i? Hva må til for at gode intensjoner blir til gode vaner? Han bruker teologi, hjerneforskning, litteratur og filosofi for å illustrere hva det vil si å være en etterfølger av Jesus. Følg arrangementet på Facebook, og huk gjerne av for om du deltar.

I april, torsdag 25., kommer Linn og Hermund Haaland, gründere av tankesmien Skaperkraft, coach, m.m. Kvelden har fått overskriften «Jobbtid», velkommen til inspirasjon og samtale om nettopp dette. Hva har tro med arbeid og karriere å gjøre? Hvordan kan det å følge Jesus inspirere oss til å bygge et bedre samfunn – for alle? Bakgrunn for tematikken er en rapport fra det amerikanske forskningsinstituttet Barna Research hvor en av tre grunner til at kirke velges bort, er manglende kobling mellom tro og arbeid. Arrangementet kan følges her på Facebook.

 Velkommen kl.19.30 begge kveldene.

 

 

Translate »