Sommertur med Formiddagstreffet

mai 9, 2019

Bli med på tur! Onsdag 5.juni markeres avslutningen for Formiddagstreffet våren 2019 med en tur til Fredrikstad. Oslobuss kjører først til Gamlebyen i Fredrikstad, deretter går turen til Skjærhalden i Hvaler. Avreise fra kirka kl.09.00 – retur i Oslo ca. kl.18.00.

Etter en hyggelig kafferast, går vi inn i Gamlebyen i Fredrikstad og får en guidet omvisning. Det er mye å se, kjøpe og spise her. Gamlebyen er en av Norges mest populære attraksjoner. Den er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikker, gallerier og kaféer syder av liv – og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden. Middag inntar vi på Majorens Kro & stue. Etter middag tar bussen oss ut i Hvalers vakre skjærgård. På veien din besøker vi «Urbant og landlig.» Vi anbefaler godt fottøy til alle som blir med på tur!

Påmelding til kontor@oslomisjonskirke.no eller 23168060.
Pris: 600,-