Konfirmasjon 2019/2020

juni 24, 2019

Starter du i 9.klasse høsten 2019? Kjenner du noen som gjør det? Vi inviterer alle 9.klassinger som ønsker å lære mer om kristen tro, seg selv og om sine medmennesker, til å gå ett år på veien sammen med oss. Spennende er det å bli kjent med mange andre fra Stor-Oslo og nærmiljøet til kirka. I tillegg til konfirmasjonsundervisningen annenhver uke, har vi en weekend til Østmarkskapellet i oktober og en langhelg til utlandet i første del av vinterferien. Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner? Da er det fint om dere holder av torsdag 22.august til:

INFORMASJONSMØTE

Torsdag 22. august kl 18.30-20.00 er det informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte.
Her får du informasjon og du kan stille spørsmål. Samlingen er uforpliktende!
Meld deg på om du kommer til: kontor@oslomisjonskirke.no

Påmelding og andre henvendelser sendes også til kontor@oslomisjonskirke.no

For mer informasjon ved å lese vår konfirmasjosbrosjyre, trykk her!

Translate »