INTRO – Ungdomsarbeidet i Oslo misjonskirke

web Betlehem2-22

Ungdommer er viktig for Oslo misjonskirke, (og er derfor en av menighetens satsningsområder). Ungdomsarbeidet i OmB er fortsatt under utvikling hvor målet er å skape et helhetlig tilbud med fokus på både det sosiale og åndelige.

Per dags dato har vi følgende tilbud for ungdommer:

Intro

Intro er Oslo misjonskirkes eget ungdomsmøte. Vi samles hver fredag fra klokken 19 til 22. Kvelden starter med et møte bestående av lovsang, bønn og andakt. I etterkant av møtet er det café, kiosk og mingling. Kvelden avsluttes med aktivitet og moro. Dette er et tilbud for alle mellom 13 og 19 år. Her er det ingen krav for å være med, vi ønsker at alle som vil kommer og at Intro er et sted hvor man kan være seg selv.

Intro Disippel

Dette er ungdomsarbeidets nystartede ledertreningskurs. Kurset består av totalt ca. 13 samlinger over ett år, altså ca. annenhver fredag fra klokken 18 til 19:30. Det er også lagt inn en sosial samling og et par praksis-søndager. På samlingene undervises det med utgangspunkt i Knut Tveitereids bok «En helt overkommelig disippel». Intro Disippel er et tilbud for de over 14 år, og spesielt invitert er de som nylig har gjennomført konfirmasjon. Etter endt kurs vil man bli spurt om man ønsker å være med som leder/hjelpeleder for konfirmanter, i barnekirken, på «Etter skoletid» i lovsangsteam eller annet arbeid i kirken

Tentro – konfirmasjon

Vi tilbyr konfirmasjon for 9. klassinger som ønsker å lære mer om kristen tro. Konfirmasjonsundervisningen er lagt til annenhver fredag og i tilegg har vi weekendturer og Londontur. Som konfirmant i kirken vår har du først egen undervisning kun for konfirmanter og er etterpå en naturlig del av vårt ungdomsarbeid Intro. Vi starter opp nytt konfirmantkull i september, ta kontakt med kontor@oslomisjonskirke.no for påmelding eller mer info.

Trykk her for INTRO på facebook