INTRO – Ungdomsarbeidet i Oslo misjonskirke

web Betlehem2-22

Ungdommer er viktig for Oslo misjonskirke, (og er derfor en av menighetens satsningsområder). Ungdomsarbeidet i OmB er fortsatt under utvikling hvor målet er å skape et helhetlig tilbud med fokus på både det sosiale og åndelige.

Per dags dato har vi følgende tilbud for ungdommer:

Intro

Intro er Oslo misjonskirkes eget ungdomsmøte. Vi samles hver fredag fra klokken 19 til 22. Kvelden starter med et møte bestående av lovsang, bønn og andakt. I etterkant av møtet er det café, kiosk og mingling. Kvelden avsluttes med aktivitet og moro. Dette er et tilbud for alle mellom 13 og 19 år. Her er det ingen krav for å være med, vi ønsker at alle som vil kommer og at Intro er et sted hvor man kan være seg selv.

Tentro – konfirmasjon

Vi tilbyr konfirmasjon for 9. klassinger som ønsker å lære mer om kristen tro. Konfirmasjonsundervisningen er lagt til annenhver fredag og i tilegg har vi weekendturer og Londontur. Som konfirmant i kirken vår har du først egen undervisning kun for konfirmanter og er etterpå en naturlig del av vårt ungdomsarbeid Intro. Vi starter opp nytt konfirmantkull hvert år i september, ta kontakt med kontor@oslomisjonskirke.no for påmelding eller mer info. Konfirmanter i sesongen 2018-19 er 21 flotte ungdommer.

Trykk her for INTRO på facebook