BLI MED

GUDSTJENESTER

Hver uke møtes vi til gudstjeneste - alle mulige slags mennesker i fellesskap rundt Jesus. Vi har gudstjeneste kl. 11 på søndager.

Read More

SMÅGRUPPER

Kristen er ikke noe man skal være alene, men i fellesskap med andre. Dette er smågruppene til for. Små grupper i menigheten møtes hjemme hos folk; for å prate, lese, be, le og dele livet som det er sammen med andre.

Read More

FORMIDDAGSTREFF

Annenhver onsdag er det formiddagstreff i kirka på Abildsø. Her møtes mange av menighetens seniorer til sang, andakt og fellesskap. Og ikke minst; snitter og kaffe.

Read More

BØNN

Bønn er en viktig del av pulsen i en kristen menighet. Hos oss har vi bønnemøter annenhver mandag kveld, og før hver 11-gudstjeneste. Det finnes også andre måter man be sammen i menigheten på.

Read More

MEDLEMSKAP

Vi oppfordrer alle som er aktive i Oslo misjonskirke Betlehem til å bli medlemmer. Menighet er mye mer enn en forening, men den er også det. Gjennom medlemskap viser man tilhørighet og at man ønsker "å dele fellesskap og ansvar".

Read More

INTERNASJONALT

Gjennom Misjonsforbundet er vi med å bidrar på mange ulike måter i verden, gjennom misjon, bistand og diakoni. Les om våre prosjekter i Colombia, Kongo, Kina, Romania og Sentral-Asia.

Read More

Kalender

Klikk her for å se kalenderen over hva som skjer fremover

Read More

ANDRE MISJONSKIRKER

Det finnes flere misjonskirker i Oslo-området. Kanskje noen av dem ligger nærmere eller passer deg bedre?
Misjonskirken Oslo Syd
Nesodden misjonskirke
Bjølsen misjonskirke
Follow, på Kolbotn

BIDRA

TEAM

Alle har noe å bidra med, og vi inviterer alle til å være med i menighetens ulike tjenesteteam.

Read More

BÆRELAGET - BIDRA ØKONOMISK

Menigheten drives og finansieres av menighetens medlemmer og aktive. Finn ut hvordan du kan bli med i det økonomiske "bærelaget".

Read More

FRIVILLIGHETSONSDAG

En onsdag i måneden arrangeres det frivillighetsonsdag på dagtid. Da er det mulig å gi noen timer med praktisk arbeid i et hyggelig arbeidslag, og det serveres lunsj.

Read More
Translate »