BÆRELAGET – BIDRA ØKONOMISK

Trykk på bilder for mer om givertjeneste i OmB

Trykk på bilder for mer informasjon om givertjeneste i OmB

Om du ønsker å være med å gi en gave til Oslo misjonskirke Betlehem eller støtte arbeidet, så finnes det ulike måter du kan gjøre det på.

• Bli fast giver via avtalegiro.
  • Gi kollekt på søndagene.
  • Gi en enkeltgave til menighetens konto: 3000 16 19000
  • Vipps:  Skriv inn 10486 eller Oslo misjonskirke Betlehem
  • Meld deg inn i trossamfunnet.
  • Gi en gave øremerket til vårt kirkebygg.
  • Om du er under 26 år og aktiv i en av våre barne- eller ungdomsgrupper; betale kontingent. Oslo kommune gir støtte pr betalende medlem i barne- og ungdomsgrupper.

Gaver på over 500 kr (giro/avtalegiro/kirkebygg) blir registrert til skattefradrag (24% av 30000, for året 2017).

Les mer om «å dele fellesskap og ansvar» her (pdf)

AVTALEGIRO/FASTGIVER

Du kan ENKELT registrere deg som fastgiver – her og nå.
Gjennom vår samarbeidspartner Soldis tilbyr vi nå en mulighet for å registrere seg som fastgiver via våre nettsider. Ved å trykke på linken under kommer man inn på et sikkert skjema hvor du blir bedt om å skrive inn dine opplysninger. Din bank må godta elektronisk signering for at avtalen skal kunne opprettes med din bank. Dersom den ikke gjør det, må du skrive ut et giverskjema og levere manuelt. Du finner også dette på kirketorget.
Ta kontakt med oss dersom du skulle få problemer, kontor@oslomisjonskirke.no, tlf 23 16 80 60

OPPRETT AVTALEGIRO PÅ NETT: Klikk her for å opprette AVTALEGIRO.

Gaver fra utlandsk konto:
IBAN: NO7130001619000
Swiftkode: PLUSNO22

Takk til alle støttespillere!
Har du spørsmål så ta kontakt med kontoret.