Gospelkoret Manna

Gospelkoret Manna ble startet opp som Betlehems ungdomskor på 60-tallet, og er i dag et kor bestående av om lag 20-30 sangere, hovedsakelig studenter og unge voksne i alderen 20-30 år. Koret er fortsatt tilknyttet Oslo misjonskirke Betlehem, men sangerne har ulike bakgrunner, og kommer fra hele landet.
Som navnet tilsier, synger koret gospel – hovedsaklig moderne gospel, med innslag av soul, blues, jazz osv. Manna har mye sanger med trøkk, men også rolige låter. Under ledelse av den eminente dirigenten Anna Britt Bjørlykhaug, har koret øvelser hver tirsdag kvled kl. 19 i Betlehems lokaler. I løpet av et semester opptrer Manna på flere gudstjenester, både i OmB og andre menigheter. I tillegg drar koret på én øvelseshelg, og på minst en turné.

Gospelkoret Manna har inntak av nye medlemmer i begynnelsen av hvert semester. Ønsker du å være med, møt opp på en av de to første øvelsene i august/januar!.

Har du spørsmål, send en mail til bookingmanna@outlook.com. Du kan også sjekke ut Manna sin facebookside.

manna-logo