Etter skoletid

Hver onsdag fra kl. 14 -16 samles ca. 50 barn fra Abildsø skole, i alderstrinn 5-7. klasse, i Oslo misjonskirke Betlehem.

Når klokken er slagen 14.00 stormer barna inn dørene klare for lunsj, leksehjelp, sosialt samvær og aktiviteter. Økten starter med registrering av alle som kommer, før de samles rundt matbordet der de spiser en god lunsj og får dagens beskjeder. Utvalget på lunsjbordet er stort, men det er nok nugattiboksen som er mest populær. Etter måltidet er valgmulighetene mange; leksehjelp, fotball, stikkball eller kanonball i gymsalen eller kortspill og avslapning i ungdomssalen. Noen holder seg på ett sted, mens andre velger flere aktiviteter. Når klokka er 15.30 samles alle for quiz og gøy -her er det mye samarbeid og smakfulle premier. Når kl. viser 16.00 er Etter Skoletid over og det er på tide å si takk for i dag.

Etter Skoletid er et arbeid vi i staben og de frivillige opplever betyr mye for de barna som kommer. Her har de et sted å være når skoledagen er over og de blir møtt av gode og trygge ledere. De har det gøy sammen med venner, får leksehjelp, er i fysisk aktivitet og noen får også et pusterom i hverdagen.

For å kunne drive dette viktige arbeidet er vi helt avhengige av medarbeidere. Så – hvis du har du lyst til å være med som leder og gjøre onsdag til en god dag for disse barna, send en mail til thea @oslomisjonskirke.no.

Etter Skoletid.brukdenne