SKJEMAER FOR NEDLASTNING

Her kan du laste ned diverse skjemaer. Ta kontakt med kontoret om det er noe du ikke finner her.

• Utmelding fra Den norske Kirke
    Må fylles ut ved ønske om medlemsskap i trossamfunnet Det Norske Misjonsforbund, dersom medlemskap i Den Norske Kirke. Du skal sende det til kirkekontoret i det sognet du er folkeregistrert i. Ofte er det samme sted som du bor.
    Du kan finne riktig sogn på hjemmesiden til Den Norske Kirke.
  • Utmeldingsskjema annen menighet PDF
  • Utmeldingsskjema annen menighet DOC
  • Utmeldelse  av menighet pr e-post TXT

Dette skjemaet må fylles ut ved ønske om medlemsskap i trossamfunnet Misjonsforbundet, dersom medlemskap i annen menighet (enn DNK).

Om menigheten du skal meldes ut av krever skriftelig utmeldelse må du skrive ut dokumentet og sende det i posten. (PDF eller DOC)

Dersom menigheten IKKE krever skriftelig utmeldelse kan du fylle ut skjeamet (doc) og legge det som et vedlegg i en e-post, ELLER kopiere teksten fra TXT-dokumentet overfor inn i en e-post.

Kontakt menigheten du skal melde deg ut av for å finne ut hva som gjelder. Eventuelt kan du prøve med en e-post og se hva som skjer…