Vi er stolte av godt vedlikeholdte lokaler – og det er blant annet takket være dere som med god dugnasånd kommer på frivillighetsdager og hjelper oss å holde kirkebygget i god stand. Takk for at dere bidrar praktisk med vask, reparasjoner og rydding. Neste frivillighetsdag er onsdag 27.februar kl. 10-15. Vaktmester André forbereder små og store oppgaver for alle som

#Tematorsdag får gode tilbakemeldinger. Flere sier at de opplever tematikken som belyses som relevant for hverdagsliv og jobb i 2019. Dette gleder vi oss over, og takker alle som har bidratt med innsikt og inspirasjon. Sist ut var psykologene Anette E.Hodt Eijerstam og Iren Wikse Bentsen med «Tuning into Kids». 

Liker du suppe? Liker du godt selskap og god prat rundt matbordet? Da er «Suppe for 7» noe for deg. «Suppe for 7» er en enkel måte å bli kjent noen nye i menigheten på. To timer, én kveld, syv personer med suppe. Ingen annen agenda.Vi drar i gang ny runde i uke 10 og 11. Påmeldingsfrist denne gang er

I anledning årets Aksjon Hjertevarme, som samler inn penger til skolefritidsordningen Esperanza i Colombia, har barna i barnekirken laget fine ting du kan kjøpe på kirketorget etter gudstjenesten søndag 10.februar. Da vil kirketorget forvandles til Barnas misjonsmarked i løpet av gudstjenesten. 

Aksjon hjertevarme 2019 samler inn penger til skolefritidsordningen Esperanza i hovedstaden Bogota i Colombia, der barn og unge blir sett, verdsatt og utrustet for framtiden. Esperanza betyr håp på spansk, og det er nettopp det denne skolefritidsordningen gir barna og familiene deres. Rundt 120 barn og unge går  nå på Esperanza.

Lørdag 26.januar har Klassekampen en sak om Misjonskirken Norge, Kjell Ingolf Ropstad og nettverket Til Helhet. Denne saken har blitt uriktig koblet til vår menighet, og vi vil komme med noen presiseringer.

Translate »