Velkommen til to adventsgudstjenester for alle, i Oslo misjonskirke Betlehem 02. og 09.desember kl. 11.00. Disse gudstjenestene er for alle og spesielt tar vi høyde for at barna er med i kirkerommet hele tiden. Det blir altså ingen barnekirke disse søndagene, men gudstjenester preget av kreativitet, lekenhet og den gode gamle, julehistorien. Er det virkelig født en konge i Betlehem?

«Den hemmelige reisen» er et julespill fremført av og med folk i Oslo misjonskirke Betlehem. Nå nærmer det seg øvingshelg. Gjetere, vise jenter, Herodes sine vakter, musikere og mange, mange flere forbereder seg – de lærer replikker, øver dansetrinn og får sangtekstene til å sitte. Lys og lyd finpusses for at publikum skal få med seg det som sies, synges

Vi ønsker nabolag og bydelen hjertelig velkommen til konsert med julens salmeskatter og folkelige sanger. Kristin Minde og Paul Hansen, som nylig slapp singelen «Josefs vise» (Vamp), fremfører kjente sanger i ny drakt og nye julesanger med driv og smittende glede.

Høstens lyspunkt for oss i stab har vært inntoget av frivillig stab. I dag har Anne og Arne Monsrud vært her.