Bli med på årets happening med Oslo Misjonskirke Betlehem! Menighetsturen er FOR ALLE! Vi reiser til Åh 30. august -1. september, rett over grensa til Sverige. Vi starter fredag med middag kl 17-19, og kveldsmøtet starter 19.15. Turen avsluttes etter lunsj på søndag.

Hei gode frivillige – minner om at festen starter kl.18.00. Maria Solheim synger og spiller – staben er vertskap. Du er hjertelig velkommen!

Tenk om oppgavene beskrevet under kunne løses mellom kl.10-14 eller 18-20! Det hadde vært vårens vakreste eventyr, det! Kommer du?

Bli med på tur! Onsdag 5.juni markeres avslutningen for Formiddagstreffet våren 2019 med en tur til Fredrikstad. Oslobuss kjører først til Gamlebyen i Fredrikstad, deretter går turen til Skjærhalden i Hvaler. Avreise fra kirka kl.09.00 – retur i Oslo ca. kl.18.00.