«Å dele troen hjemme – noen ideer til hva og hvordan»

Et stort antall av barn og unge som vokser opp i menighet og i kristne hjem velger å forlate troen innen de er 20 år.  Flere undersøkelser viser at det som skjer på hjemmebane er mest avgjørende for om barna velger troen på Jesus videre i livet eller ikke. Vår oppgave som menighet er blant annet å inspirere og utruste foreldre til å formidle tro hjemme. Derfor arrangerer vi to kurskvelder med temaet «Å dele troen hjemme». Her ønsker vi å stoppe litt opp og reflektere over hvilke ønsker vi har for barna våre inn i det voksne livet. Dersom troen på Jesus er viktig for deg å gi videre til dine barn – hvordan gjenspeiler det seg i familielivet? Kurset vil også inneholde konkrete tips og vise hvilke muligheter som finnes i hverdagen og menigheten når det gjelder trosformidling til barn.

Litt mer praktisk informasjon:
–    Kurset holdes over to kvelder: 19.11 og 26.11, kl. 19-21.30 i Oslo misjonskirke Betlehem. Den første halvtimen spiser vi kveldsmat sammen.
–    Kursholdere er: Kristin Rakli Andersen (tenåringsmor og barnehagepedagog med lang fartstid som frivillig leder i søndagsskolen og tweens- og ungdomsarbeidet i Kråkstad misjonskirke.)      Margot Amlie Dahl (småbarnsmor og barne- og familiepastor i Oslo misjonskirke Betlehem)

–    Meld dere på til: margot@oslomisjonskirke.no innen 18. november, og oppgi alderen på barnet/barna deres.
–    Kurset er gratis, men du betaler 100 kr for kveldsmaten.