Aktuelt>Samliv i fokus på TEMAtorsdag
24.10.2019
Samliv i fokus på TEMAtorsdag

«Oss to - kunsten å ha det godt sammen» er tittelen på neste TEMAtorsdag 14.november kl.19.30. Da kommer Anne Gro og Sveinung Røyland. Anne Gro er famileterapeut med videreutdanning i sexologi, og Sveinung er rektor. Sammen har de i mange år undervist og veiledet par. Kvelden arrangeres i samarbeid med Sannliv, ekteskapsarbeidet her i kirka. Kristian Rem er engasjert i Sannlivsarbeidet: "Jeg vet at dette blir en kveld å sette av sammen med partneren sin for å investere i parforholdet og bli inspirert til å jobbe videre med å ha det godt sammen. Så prøver vi å skape den samme gode stemningen mange opplevde på Gottman-kurset i vinter."

Etter denne TEMAtorsdagen åpner vi påmeldingen til neste ekteskapskurs. Kurset baserer seg på boka «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold” av John M.Gottman. Kurset ble fort fulltegnet i fjor, og vi håper at mange benytter anledningen og melder seg på. Både Gottmankurset og TEMAtorsdagen gir inspirasjon til å bygge sterke samliv.

Veien hit