Aktuelt>To typer medlemskap
31.10.2019
To typer medlemskap

I vår menighet oppfordrer vi til medlemskap. Regner du Oslo misjonskirke Betlehem som din menighet, tror vi at medlemskap er viktig for både tilhørighet og eierskap til kirka. Det er ikke et krav å være medlem. Du er velkommen til å delta på det som skjer her uten å være medlem, men vi oppmuntrer deg til å tenke over om dette kan være noe for deg. Søndag 10.november har vi medlemsopptagelse i gudstjenesten.

Det er to typer medlemskap hos oss: 

  1. Medlem i menigheten: For alle voksne som tror på Jesus, som ønsker å leve etter Guds ord og som ønsker å dele fellesskap og ta ansvar sammen. Du kan være medlem i menigheten og samtidig stå som medlem i et annet trossamfunn, f.eks. Den norske kirke. 
  2. Medlem i trossamfunnet: For alle voksne og barn som vil tilhøre trossamfunnet vår menighet tilhører; Misjonskirken Norge. Det er vanlig å melde seg inn i trossamfunnet når en er aktiv medlem av en misjonskirkemenighet, men det er ikke et krav. Ved å melde deg inn i trossamfunnet Misjonskirken Norge, vil OmB motta økonomisk tilskudd fra stat og kommune. Du kan kun være medlem i ett trosamfunn og må dermed melde deg ut dersom du er registrert andre steder. 

Du kan lese mer om dette, og finne søknadsskjema om medlemskap, her.

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone