Aktuelt>Sannliv og samlivskurs
23.11.2020
Sannliv og samlivskurs

Ønsker du et godt samliv? Hva kan man gjøre for å bygge et godt forhold? Hvordan bygge livslang kjærlighet? Hva gjør man med utfordringene i samlivet, og hvordan bevarer og forsterker man det som er bra?

Vi har gleden av å kunne tilby Gottman samlivskurs i Oslo, over fem kvelder, med oppstart i januar 2021. Kurset baserer seg på boka «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold”, av John M. Gottman*, og ledes av kursholdere som er lisensiert fra Gottman-instituttet. Kurset er i samarbeid med Solide Samliv, og er igjen støttet av Barne- og familiedepartementet.

Kurset arrangeres over fem onsdager, fra kl. 19.00 – 21.30. Bevertning inngår.  

Datoer: 20.januar, 3.februar, 10.februar og 17.februar og 3. mars 2020.
Pris: 2000 kr pr. par. Betales ved påmelding. 
Begrenset antall plasser. (Det er mulig å sette seg på venteliste når det blir fullt.)
Sted: Fellesskapshuset/Oslo misjonskirke på Abildsø, Langerudhaugen 1, 1187 Oslo

Meld dere på her!

Kurset gjennomføres i hensyn til de gjeldene smittevernsanbefalinger med COVID-19. Siden dagens smittesituasjon er utforutsigbar, vil vi oppdatere deltagere i forkant rundt gjennomføringen. Kurset vil bli gjennomført uansett, om det ikke blir fysisk, gjennomføres det digitalt. 

Kurskveldene består av undervisning rundt temaet, med hovedvekten av tiden til oppgaver som parene jobber sammen rundt. Mange av tilbakemeldingene fra tidligere deltagere trekker frem nettopp dette; tiden og rammene til å snakke sammen. Med kurset følger boka «Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold” og et kurshefte. Det anbefales å lese boka parallelt med kurset om man skal få best utbytte av det. Det gis ikke individuell oppfølging av parene, og kurset erstatter ikke terapi. Kurset anbefales ikke for par som er i forhold som oppleves svært krevende (vi kan eventuelt være til hjelp med å sette dere i kontakt med noen som kan hjelpe dere.)  

*Om Gottman: John M. Gottman er professor emeritus i psykologi. Han er en av verdens mest anerkjente samlivforskere. Han er kjent for sitt forskningsbaserte arbeid innen livslang kjærlighet og stabile parforhold.  

 

Kurset arrangeres av Sannliv, ekteskapsarbeidet i Oslo misjonskirke Betlehem. Alle par er velkomne, uavhengig av livssyn.

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone