Aktuelt>Er du vår nye tweensarbeider?
22.01.2020
Er du vår nye tweensarbeider?

Vi trenger en ny medspiller på laget vårt - er det deg? Vi har ledig jobb som tweensarbeider i 20% stilling.

UTLYSNINGSTEKST:

Oslo misjonskirke Betlehem er en aktiv og mer enn 140 år gammel flergenerasjonsmenighet med 560 medlemmer, lokalisert på Abildsø i Oslo og tilhørende Misjonskirken Norge. Vi har en stab på 12.  Menigheten har et stort barne- og familiearbeid, og mange frivillige. Menigheten driver også utleie av Fellesskapshuset, samt egen menighetsbarnehage.

Tweensarbeider 20 %

Vi skal ansette en person for å videreutvikle et godt tweensarbeid i vår menighet sammen med frivillige medarbeidere og stab. Tweensarbeidet er for barn mellom 10 og 13 år. Vårt ønske er at stadig flere i denne aldersgruppen skal oppleve fellesskap i kirken og utvikle en sunn og bærekraftig tro.

Arbeidsoppgavene er i hovedsak todelt:

1. Lede menighetens tweensarbeid med fokus på relasjonsbygging og trosformidling.
  2. Lede «Etter skoletid», et arbeid på dagtid onsdager kl. 14 - 16 for 5.-7.klassinger.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

• Er glad i unge, og evner å koble bra med tweens
  • En positiv miljøskaper
  • Erfaring fra barne- og ungdomsarbeid
  • Evne til å ta initiativ og jobbe selvstendig
  • Lojal mot kirkens tro, verdier og vedtekter

Vi tilbyr:

• Et positivt og godt stabsmiljø
  • Muligheter for utvikling og trivsel
  • Lønn etter avtale

Søknadsfrist: 23.februar.

Søknad og CV sendes til: stilling@oslomisjonskirke.no