Aktuelt>Ungdomspastor Daniel Mathias Brændeland slutter til sommeren.
02.12.2020
Ungdomspastor Daniel Mathias Brændeland slutter til sommeren.

Daniel Mathias Brændeland har vært ungdomspastor i Oslo misjonskirke Betlehem de siste fem årene. Til sommeren slutter han. Da skal han gifte seg, og ønske å fullføre sin mastergrad på heltid det siste året. 

- Det er ganske spesielt å si farvel til en jobb og et ungdomsarbeid som har preget livet mitt og hverdagen min i over fem år, forteller Daniel. Over en femtedel av livet mitt! Hvem er jeg, hvis jeg ikke er ungdomspastor? Hvordan vil uka mi være, når fredagskvelden med Intro ikke er høydepunktet? Jeg gleder meg til å finne ut av det. 

Mange ungdommer har blitt fulgt av Daniel helt fra ungdomsskolen og ut videregående, men til sommeren er det slutt. 

- Vi er svært takknemlig for tiden Daniel har hatt hos oss, og vi vet at han har betydd mye for mange ungdommer de årene han har vært her, sier Erik Andreassen, hovedpastor i Oslo misjonskirke Betlehem. 

Nå ser Daniel frem til å studere på fulltid etter sommeren, og fullføre mastergraden sin. 
- Jobben og studiene mine har fulgt hverandre hele veien, og jeg ser frem til en tid hvor jeg kan skjerpe prioriteringene mine på ett felt. Jeg ser tilbake på gode år med en støttende menighet, gode kollegaer, og en stor gjeng ungdommer jeg er takknemlig for å kjenne. Som jeg sa da jeg begynte: jeg har fått drømmejobben, og atpåtil får jeg betalt. Jeg har vært heldig! sier Daniel. 

Hva skjer nå? 

Det settes nå ned en prosjektgruppe som skal jobbe med ansettelsen av en ny ungdomspastor/arbeider, og også tenke helhetlig rundt ungdomsarbeidet, når det nå går inn i en ny fase. 

Vi setter pris på at Daniel har kommunisert så tidlig hva han tenker.  Det gir oss anledning til å planlegge for en god overgang til det som skjer neste høst. Planen er å lyse ut stillingen i løpet av februar. Vi håper alle som vet om noen gode kandidater tipser dem om at denne blir ledig til sommeren, avslutter Erik Andreassen. 

 

Er du interessert i å vite mer om stillingen som ungdomspastor i Oslo misjonskirke Betlehem, kan du ta kontakt med daglig leder og hovedpastor, Erik Andreassen. 

 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone