Aktuelt>Abildsø Menighetsbarnehage søker Pedagogisk leder.
03.10.2022
Abildsø Menighetsbarnehage søker Pedagogisk leder.

Vil du jobbe i vår menighetsbarnehage?

Abildsø Menighetsbarnehage er en 2-avdelingsbarnehage som eies av Oslo misjonskirke Betlehem. Vi holder til i flotte omgivelser på Abildsø hvor vi har Østensjøvannet, skog og store gressletter som nærmeste nabo. Barnehagen har også tilgang til gymsal.

Trivsel for barn og foresatte er viktig for oss, og vi ønsker at hverdagen skal være fylt av læring gjennom lek, glede og humor. Vi vil gi barna erfaringer og opplevelser som bidrar til en positiv utvikling for det enkelte barnet.

Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf og kristen verdiforankring. I praksis betyr det at barna vil møte kristne barnesanger, musikk og bibelfortellinger i samlinger, også utenom markeringer av kristne høytider som jul og påske.

Arbeidsgiver: Oslo misjonskirke Betlehem

Stillingstittel: Pedagogisk leder

Frist: 05.12.22

Ansettelsesform: Fast

Les mer utfyllende on stillingen her.

post@oslomisjonskirke.no

123 movies