Velkommen til babysang!

Velkommen til babysang - et tilbud for barn i alderen 0-1 år.

Den første halvtimen er kvalitetstid med de minste med sanger, regler og leker - deretter er det lunsj rundt langbord. En hyggelig måte å bli kjent med andre som har barn i samme alder.

Noen av sangene formidler et gudsbilde preget av trygghet og glede og barnets egenverdi. Sangstemme kreves ikke - din baby liker nettopp din stemme!

Babysangen ledes av Therese Andreassen.

Tid: Torsdager kl 11.00

Sted: Oslo misjonskirke ved Abildsø-krysset, Langerudhaugen 1

Pris for hele kurset, 8 ganger: kr 300 eller betal per gang du kommer. Drop-in pris: 70 kr.

Datoer høst 2021 - (Det er ikke er babysang i uke 38 og uke 40)

21.oktober

Velkommen til babysang!

Trenger du noen å snakke med?

Vi vet at barseltiden for mange kan være en svært krevende tid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Barne- og familiepastor Margot Amlie Dahl vil du møte på babysang. Hun har videreutdanning i par- og familieterapi og er tilgjengelig for samtale dersom du ønsker.

Påmelding eller spørsmål kan rettes til Margot Amlie Dahl: margot@oslomisjonskirke.no.