Babysang

Et tilbud for barn i alderen 0-1 år. Gjennom sang knyttes kontakt mellom foreldre og barn.

På grunn av Covid-19 kan vi dessverre ikke starte opp med babysang enda. Vi håper å kunne starte igjen etter påske, men vi forholder oss til helsedirektoratets anbefalinger i forhold til smittevern. Følg med her for oppdatert informasjon.

I babysang synger og leker vi sammen i 30 min, og du vil se hvor mye babyen din gleder seg over musikken og kvalitetstid sammen med deg. Det gir deg også mulighet til å bli kjent med andre som har barn i samme alder. Du vil høre en blanding av sang og musikk som dere kjenner fra før, og noe som kanskje er nytt. Noen av sangene formidler et gudsbilde preget av trygghet og glede, og barnets egenverdi.

Sangstemme kreves ikke, babyen liker nettopp din stemme!

Tid: Kl 11.00
Sted: Oslo misjonskirke ved Abildsø-krysset, Langerudhaugen 1

Pris for hele kurset, 8 ganger, inkl. lunsj: kr 300 eller betal per gang du kommer. Drop-in pris: 60kr.

Inkludert i kursavgiften er også en hyggelig og god lunsj.

Påmelding eller spørsmål kan rettes til Margot Amlie Dahl på e-post (margot@oslomisjonskirke.no).