Jeg også-kvelder høst 2020

For den som opplever en utfordrende livssituasjon, kan det ofte virke som om de andre fikser livene sine så bra. Både mestring og strev er like naturlige i et livsløp, selv om det som går bra kan være lettest å få øye på fra utsiden. Å oppleve støtte fra andre, og å finne hvile og kraft hos Gud, er til hjelp for å holde ut, og overkomme kriser og stress. 

Vi ønsker skape møteplasser hvor vanlige, men ofte vanskelige, utfordringer blant folk i menigheten kan deles. Samlingene er for deg som tidligere i livet, eller nå, er berørt av temaene som samlingene handler om. Du er velkommen til å møte andre med tilsvarende erfaringer, for å dele fra eget liv og be. 

Temaer høst 2020:

20.10. kl 19.30 - Mammakveld - jeg har også blitt mamma det siste året

Du som har en baby hjemme, er hjertelig velkommen til en samling i kirka med andre i samme situasjon for å bli litt kjent, dele erfaringer og be sammen. Barne- og familiepastor Margot Amlie Dahl leder samlingen.

21.10. kl 19:30 - Jeg også kan kjenne meg alene som kristen i familien

Noen er vokst opp i kristne familier, hvor det å leve som kristen forventes, og støttes opp om. Andre opplever det kristne fellesskapet først og fremst i menigheten, og har kanskje blitt møtt med lite forståelse, interesse, eller har måttet forsvare hvorfor barna tas med i kirken. Samlingen er for deg som på ulike måter har erfaringer fra å stå alene som kristen i familiesammenheng, for å dele og be sammen med andre som vet noe om hvordan det er. Velkommen!

27.10. kl. 19.30 - Jeg også har mistet en forelder for tidlig

Døden får alle erfaring med, før eller siden. Denne samlingen er for deg som har mistet en forelder, og hvor sorgen også har handlet om at tapet kom for tidlig. Alle historier er unike. Velkommen for å dele dine erfaringer og be, med andre som også har mistet en mor eller far. 

28.10. kl. 19.30 - Jeg også har møtt (lett)veggen

Å kjenne at kreftene tappes, for så å erfare at de ikke kommer tilbake av seg selv, er en erfaring svært mange av oss får i løpet av livet. Det er tungt, det kan kjennes håpløst t, og det er hardt arbeid, ettersom det kan kreve omlegging av prioriteringer og livsstil. Velkommen til samling med andre som også har erfaringer av dette, for å dele og be.

03.11 kl. 19.30 - Jeg er også ambivalent til kirkekaffen

Selv den mest introverte av oss begynner kanskje å kjenne ørlite savn av kirkekaffen nå. For noen er sosiale samlinger som kirkekaffe et høydepunkt, for andre en anstrengelse, noe som krever mer enn det gir, kanskje en prøvelse, eller sammenhenger de for det meste unngår. Når sosiale samlinger, også i menighetssammenheng, av ulike årsaker forbindes med plikt eller stress, er du velkommen til å dele av dine erfaringer og be sammen med andre som har det litt sånn som det. 

04.11 kl. 19.30 - Jeg også synes spedbarnstiden var krevende

Hvis du er en av de som planla for kafebesøk, trilleturer, egne prosjekter mens babyen sov, pastellaktige blogginnlegg eller hva det nå var som viste seg svært vanskelig å gjennomføreda babyen først var der, er dette samlingen for deg. Velkommen for å møte de andre som også har erfaringer med at forventninger og håp for spedbarnstiden ikke ble innfridd, til å dele opplevelser og be sammen. 

10.11 kl. 19.30 - Pappakveld - Jeg har også blitt pappa det siste året

Du som har en baby hjemme, er hjertelig velkommen til en samling i kirka med andre i samme situasjon for å bli litt kjent, dele erfaringer og be sammen. 

Påmelding:

(eventuelt ved å trykke på denne linken)

 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

Powered by Cornerstone