Sammen er vi (fortsatt) kirke

Takk for at du vil være med å gi en gave
til Oslo misjonskirke Betlehem!

Se årets julehilsen fra pastor Erik Andreassen,

Gi ,-
kr.
,-
Gi
Når du trykker på Gi-knappen må du bekrefte betalingen i Vipps-appen.
Vi har registrert som ditt telefonnummer.
Annet beløp

Du kan også gi til via vippsnummer 54 76 80,

(Skriv i så fall mobilnummeret ditt i meldingsfeltet om du vil ha skattefradrag.)

eller konto 3000.16.19000 (merk "julegaven"). 

Sammen er vi (fortsatt) kirke

Jeg hadde en tanke om at denne teksten skulle handle om takknemlighet for at den krevende pandemien er tilbakelagt, og at vi nå kan være kirke uten pandemibegrensninger. Sånn ble det ikke. I disse dager må blomster til menighetens eldre nok en gang leveres kun på døra, og vi må igjen i skru på kameraene for å sende gudstjenester på nett. Det kjennes tyngre enn tidligere. 

Likevel: Det ER mye vi som menighet kan være takknemlig for. Denne høsten har det vært mange på gudstjeneste, og vi har hver søndag hilst på nye mennesker. Det har vært gode og nye møtepunkter for barn og unge, og i helgen fikk vi, nærmest som et mirakel, fremført vårt fantastiske julespill for nærmere 600 personer. Jeg kjenner også en stor takknemlighet for alle som er med å bære menighetens økonomi. 

Vi vet ikke ennå helt hvordan de neste ukene og månedene vil bli. Men vi vil fortsatt være alle slags mennesker i fellesskap rundt Jesus. Vi er fortsatt Oslo misjonskirke Betlehem. Sammen er vi kirke.

Om du vil være med å gi en ekstra julegave til menigheten og det vi bidrar til nasjonalt og internasjonalt, så er det kjærkomment.

Fortsatt god advent!

Nåde og fred,
Hilsen Erik Andreassen

Powered by Cornerstone