#TEMAtorsdag - Størst av alt er begjæret

Kalender>#TEMAtorsdag - Størst av alt er begjæret
#TEMAtorsdag - Størst av alt er begjæret
DETALJER

Velkommen til en ny #TEMAtorsdag 15. april kl. 20.00, direktesendt på Facebook.

Størst av alt er kjærligheten, sa Paulus. Nei, størst av alt er begjæret, sier Sissel Gran i sin nyeste bok. Men kan det ikke være slik at begjæret heller er sterkest, og at det er derfor vi trenger kjærligheten? Vi legger til et spørsmålstegn til Grans overskrift på sin nye bok "Men størst av alt er begjæret", og inviterer til #TEMAtorsdag.

«Jeg vil utforske kjøttets higen, dette noe i oss som kan få oss til å gå imot vår egen overbevisning: Være utro, skjelle ut barna, krenke kjæresten, drikke oss fulle, slå, gamble, bryte fartsgrenser,» skriver Sissel Gran i forordet på sin bok.

Begjær, dette begrepet og denne kraften som går som en rød tråd gjennom Bibelen, og våre liv. Hva er det og hvordan skal vi forholde oss til det? Når er det godt og oppbyggelig, og når er det destruktivt?

Gjestelisten på #TEMAtorsdag kan bli utvidet, og uansett er du velkommen til å følge kvelden fra der du er.

Sissel Gran (f. 1951) er psykolog, samlivsekspert, skribent og forfatter. Hun brenner for psykologisk folkeopplysning, og har vært avisskribent siden 1993. Sissel Gran skriver fast for Morgenbladet og VG. Hun har gitt ut flere bestselgere om parforhold: Kjærlighet i hastighetens tid (2005), Kjærlighetens tre porter (2007), Hekta (sammen med Nora Skaug) (2010) og Det er slutt (2016).

 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

Powered by Cornerstone