Action på tirsdager

Kalender>Action
Action på tirsdager
DETALJER
Hver tirsdag er det klubb for Action fra kl. 18:00 til 19:00.

Action har nå tatt sommerferie! Vi kommer tilbake med mer opplysninger angående oppstart til høsten.

Action er en klubb i Oslo Misjonskirke for deg som går i 1.-4. Klasse!

Vi møtes for å leke og ha det gøy sammen og bli bedre kjent med hverandre. Vi starter med en kort felles lek i ungdomssalen. Etterpå velger alle mellom å gå ned i gymsalen for å leke, eller å være i ungdomssalen. I ungdomssalen har vi ulike aktiviteter hver gang. Det kan for eksempel være hobby eller hoppe tau. Til slutt avslutter vi felles med noe smått å spise, og noen ganger har vi loddtrekning hvor alle får utdelt ett lodd hver. 

Action skal være praktisk lav-terskel for hektiske familier. Du kommer de gangene det passer. Noen er faste deltakere, andre kommer kanskje en gang eller to i måneden. Foreldrene melder i Spond hver gang om du kommer eller ikke, og alle er like velkommen enten det passer ofte eller sjelden! 

Sted: ungdomssalen

Tid: tirsdager klokken 18-19

Påmelding: all påmelding skjer i spond. Gruppekode OFUNV. 

(For dere som ikke er kjent med spond: dette er en app for organisering og påmelding til aktiviteter. Du finner den gratis i app-butikken din) 

Bli medlem: Det er veldig fint om de som deltar har lyst til å bli medlem i Action. På den måten får vi dokumentert aktiviteten vår og kan søke støtte i ulike økonomiske ordninger. Man melder seg inn ved å betale en liten medlemskontingent. Info om dette kommer i spond. Det er ikke krav om å være medlem, og det gjøres ingen forskjell på medlemmer og andre. 

Voksne på action: Action har vokst, og det samme har familiene til noen av oss som er voksne på action. Vi vil gjerne ha noen flere voksne å spille på. Vil du være med å lage et trygt og gøyalt fellesskap for barna i kirken og har mulighet til å stille som voksen på action noen ganger? Da vil vi gjerne ha deg med i leder-gruppa! Vi er alle travle familie-folk med behov for fleksibilitet, og det har sikkert du også. Det er ikke nødvendig å kunne hver gang, og det er ikke nødvendig å låse datoer langt frem i tid. Ta kontakt med Ella (elisabeth.loeland@gmail.com) om du kan tenke deg å stille innimellom. 

Kidza: Kidza er en klubb for de førskolebarna og har vært arrangert i barnekirken parallelt med Action. Her har det vært leking, lodd og noe å spise (maten sørger vi som har ansvar for action for). Per nå er det ikke nok voksne til at det blir en oppstart. Dersom du er interessert i å arrangere kidza, ta kontakt!

 

 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone