En kur mot åndelig hjemløshet. Deg?

Mange studenter finner aldri et hjem for troen sin. Du kan gjøre noe med det.

Husker du da du var student?

Da du flyttet til Oslo eller kanskje en annen større by? Hvor viktig var det ikke med venner og et kristent fellesskap? Mange studenter finner ikke et hjem for troen sin og blir borte fra det kristne fellesskapet. Det er så altfor lett å skli inn i en studenttilværelse som åndelig hjemløs.  Dette kan du bidra til å gjøre noe med!

Til høsten starter vi opp smågrupper for studenter. Grupper av studenter som skal møtes i hjemmene til familier i vår menighet. Den blide jenta på bildet, Henriette Hågan, flytter til Oslo, og skal lede prosjektet. Misjonskirken UNG/Norge støtter initiativet, men vi trenger likevel å løfte dette prosjektet sammen. Nye tall viser at ensomheten øker blant unge som er 18 år og eldre. Vi vet at mange er på åndelig søken i denne tiden. Som en menighet i Oslo har vi et spesielt ansvar: Vi har en unik mulighet til å gjøre vår del. Vil du være med og gi en gave? Og be for og heie på arbeidet på andre måter?

Vi skal finansiere prosjektstillingen til Henriette og gi arbeidet startkapital. Til høsten starter vi også nye møteplasser for tweens, og for ungdomsskoleelever i nabolaget. Årets sommergave fra deg går til det som gjøre disse satsningene mulig.

Det er også mulig å gi via konto 3000.16.19000. Merk "Sommergaven".

Med ønske om Guds velsignelse og en god sommer!

Erik Andreassen,
hovedpastor og daglig leder,