Søndag

Søndag. Annerledesdagen. Den første dagen i uka. Eller den syvende? Noen kristne i kirkens historie har kalt søndag for den åttende dagen. Det er både den første og den syvende, men den er også overskridende - en dag som peker utover denne tiden. Vi kommer sammen som "alle mulige slags mennesker i fellesskap rundt Jesus", men også sammen med alle kristne i hele verden og til alle tider.

Vanligvis møtes vi som kirke søndag kl.11.00 på Abildsø. Nå i denne litt spesielle smittesituasjonen vi er i flytter vi våre gudstjenester digitalt for en periode. Dermed slipper du å gå glipp av gudstjenester selvom vi ikke kan samles hele menigheten fysisk. Dette vil foregå på facebooksiden vår Oslo Misjonskirke Betlehem som du finner ved å trykke her, der du kan følge med live de neste søndagene fremover. Og har du ikke facebook så er kanskje dette tiden for å få seg en facebook-konto. Ta kontakt om du lurer på noe knytta til dette så hjelper vi deg så godt det går.

Du er velkommen til å feire gudstjeneste med oss!

Veien hit