Velkommen!

Vi er et fellesskap som er åpent for alle og du er varmt velkommen til oss! Våre gudstjenester og arrangementer er åpne, gratis og for alle. Dersom du vil gjøre deg kjent med hvem vi er kan du klikke deg rundt på våre nettsider, høre på taler fra våre gudstjenester eller følge oss på sosiale medier. Men den beste måten for deg å ta fellesskapet på pulsen, er ved å komme og delta i en våre gudstjenester. Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 11.00.

Etter gudstjenesten vil vi gjerne treffe deg ved velkomstbordet vårt, og jevnlig arrangerer vi Møtepunkt for nye i stua samtidig med kirkekaffen.

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev (på bunnen av denne siden), som er en e-post med informasjon som sendes ut omtrent annenhver uke.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Veien hit