Lederskap og driftsstyre

Oslo misjonskirke er organisert som en forening, med årsmøtet som øverste organ. Årsmøtet velger et lederskap (styre) som leder menigheten. Den daglige ledelsen er delegert til hovedpastor.

Lederskapet 2020 ledes av Sverre Walseth og består av:

Fra venstre: Amund Tobias Måge Areklett, Kristine Vaage Hatlen, Dag Tvedt, Elisabeth Bø, Sverre Walseth, Håvard Hesselberg, Helge Gravdahl-Egeland, og pastorene Per Arnholdt Noreng og Erik Andreassen (hovedpastor og daglig leder).

Bilde

Menigheten har også to andre styrer som rapporterer til lederskapet; Drifstyret og styret for vår barnehage; Abildsø menighetsbarnehage.

Driftsstyret har ansvar for bygg og utleie - det vi kaller Fellesskapshuset. Leder av driftsstyret er Sveinung Dyrdal. Barnehagestyret ledes av Håkon Sæther.

Veien hit