Lederskap og driftsstyre

Oslo misjonskirke er organisert som en forening, med årsmøtet som øverste organ. Årsmøtet velger et lederskap (styre) som leder menigheten. Den daglige ledelsen er delegert til hovedpastor.

Lederskapet 2019 ledes av Sverre Walseth og består av:

Fra venstre: Elisabeth Bø (nestleder), Line Sødal (admin.leder), Håvard Hesselberg, Dag Tvedt, Helge Gravdahl-Egeland, Per A. Noreng (pastor), Amund Tobias Måge Areklett, Sverre Walseth (leder), Erik Andreassen (hovedpastor) og Line Vigdal.

Lederskap og driftsstyre

Menigheten har også to andre styrer som rapporterer til lederskapet; Drifstyret og styret for vår barnehage; Abildsø menighetsbarnehage.

Driftsstyret har ansvar for bygg og utleie - det vi kaller Fellesskapshuset. Leder av driftsstyret er Sveinung Dyrdal. Barnehagestyret ledes av Håkon Sæther.

Veien hit