Aktuelt>TEMAtorsdager i høst
20.06.2019
TEMAtorsdager i høst

TEMAtorsdag er et arrangement vi er glade for å kunne reklamere litt for. For litt siden fikk det sin egen Facebookside. Her kan du følge med på hvilke tema som belyses, hvem som gjester oss og deler av sin kunnskap, sine erfaringer eller sine musikalske evner. I høst har vi hatt en kveld med miljøfokus. Den kan du oppleve i sin helhet ved å trykke her og lytte til opptak av gjestene Gina Gylver, Sunniva Gylver og Kjetil Østli.

Høstens to neste TEMAtorsdager setter søkelys på to ulike aspekter ved det å leve sammen: "Livet med tenåringen - når det føles som at alt kan skje" og "Oss to - kunsten å ha det godt sammen". Å få en tenåring i huset, kan føre både mange og raske endringer i foreldrerollen og kan skape både frustrasjon og bekymring. Psykolog Hedvig Montgomery, som selv er mamma til tre gutter, kommer 17.oktober og deler av sin innsikt, kunnskap og erfaringer om hvordan beholde kontakten med tenåringen når det trengs som mest.

TEMAtorsdager i høst

 

 

 

 

 

 

 


Den 13. november har TEMAtorsdag samliv i fokus. Familieterapeut med videreutdanning i sexologi, Anne Gro og ektemannen Sveinung Røyland, som er rektor for voksenopplæringen i Hokksund, kommer på besøk. De har i mange år undervist sammen og veiledet par. Oslo misjonskirke Betlehem sitt ekteskapsarbeid "Sannliv", er medarrangør. I en travel hverdag kan denne kvelden bli en god investering for parforholdet. 

TEMAtorsdager i høst

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle TEMAtorsdager er gratis. 

 

 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Veien hit

Finn frem

Powered by Cornerstone