Ungdomsarbeid

Ungdommer er viktig for Oslo misjonskirke og derfor er ungdomsarbeidet et av kirkas satningsområder. Vi ønsker at ungdomsarbeidet i OmB skal bli et helhetlig tilbud med fokus på både det sosiale og det åndelige. I år har vi følgende tilbud for ungdommer:

Intro

Intro er Oslo misjonskirkes eget ungdomsmøte. Vi samles hver fredag fra klokken 19 til 22. Kvelden starter med sosial mingling og gøye aktiviteter. Kvelden avsluttes med lovsang, bønn og andakt.

Ungdomsarbeid

Dette er et tilbud for alle mellom 13 og 19 år.

Her ønsker vi alle som vil delta velkomne - Intro er et sted hvor man kan være seg selv. Trykk her for INTRO på Facebook.

Konfirmasjon

Ungdomsarbeid

Vi tilbyr konfirmasjon for 9. klassinger som ønsker å lære mer om kristen tro. Konfirmasjonsundervisningen er lagt til annenhver onsdag, og i tilegg har vi weekendtur til Østmarkskapellet og utenlandstur til Romania. Selve konfirmasjonsgudstjenesten er lørdag 9.mai 2020.

Vi starter opp nytt konfirmantkull hvert år i september, ta kontakt med kontor@oslomisjonskirke.no for påmelding eller mer info.

Veien hit