– Et løfte til oss selv –

INGEN konfirmanter uten Barnetro


Når konfirmantene står der i finstasen: Har de fått alle muligheter til å velge livet med Jesus? Som menighet trenger vi alt godt du kan gi i møte med denne utfordringen: Ditt hjerte, din tid, ditt talent, ditt vennskap og DIN GAVE.

For å kunne drømme og utvikle barne- og ungdomsarbeidet videre trenger vi kr 50 000,- mer i måneden i faste gaver.
 

Vil du bli fast giver?

Hvis du allerede gir fast:

Har du mulighet til å øke ditt gavebeløp?

Send SMS med nytt månedlig gavebeløp + navnet ditt til kirkas mobilnr: 47 48 84 70
 


Antakelig er mindre en 1 % tenåringer i Oslo aktive kristne. Tenåringer som velger livet med Jesus, er uvanlig. Konfirmanter uten barnetro er vanlig. Menigheter som oss er løsningen. Vi har har lyst til uttrykke et løfte til oss selv som menighet: Ingen konfirmanter uten barnetro. Bare Gud kan gi troens gave, og som menighet kan vi ikke garantere tro hos noen, men vi kan gjøre alt vi kan for å legge til rette for tro. 

I Betlehem har vi:

12 trettenåringer, 13 tolvåringer, 20 elleveåringer, 18 tiåringer, 16 niåringer, 14 åtteåringer, 22 sjuåringer, 13 seksåringer, 14 femåringer,15 fireåringer, 19 barn fra 0-3 år. Bare i Østensjø bydel bor det 9600 barn under 14 år. 

Vil du være med å gjøre det så enkelt som mulig for disse barna å velge livet med Jesus?

Når disse barna står som konfirmanter og går inn i ungdomstiden: Har de fått høre evangeliet på en måte de kan forstå? Har hjertet deres fått etablere god jord? Har det blitt sådd gode trosfrø? Har barna forbilder for tro og liv hos oss? Gjør vi det lett for foreldre å la troen komme til uttrykk i hjemmene? Har vi fått vist her i menigheten at Jesus er for absolutt alle typer mennesker, også dem? Er dette fellesskapet oppbyggelig og styrkende for trosbærerne i hverdagen for foreldre, besteforeldre, onkler tanter og venner? 

Ingen konfirmanter uten barnetro. Hva må til?

Alt godt du og jeg kan gi. Ditt hjerte, din tid, ditt talent, ditt vennskap og 
... din gave.For å opprettholde menighetens nåværende arbeid trenger vi 30 000 mer i måneden for å kunne møte utgiftene våre. Men for å kunne drømme og utvikle barne- og ungdomsarbeidet videre har vi lyst til å sette som mål 50 000 mer i måneden.

Er du fast giver på AvtaleGiro og kan tenke deg å øke beløpet?

Send SMS med nytt månedlig gavebeløp + navnet ditt til kirkas mobilnr: 47 48 84 70
 

Som en synlig "rapport" kommer vi til å stable konfirmantbibler ute i foajeen på et synlig sted. En bibel representerer tusen kr ekstra i faste gaver per måned. Når det står en stabel med 50 bibler i foajeen har vi nådd målet vårt!
 

Takk for at du leste dette!

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone