– Et løfte til oss selv –

INGEN konfirmanter uten Barnetro


Når konfirmantene står der i finstasen: Har de fått alle muligheter til å velge livet med Jesus? Som menighet trenger vi alt godt du kan gi i møte med denne utfordringen: Ditt hjerte, din tid, dine bønner og DIN GAVE.
 

Vil du bli fast giver?

Har du mulighet til å øke ditt gavebeløp?

Send SMS med nytt månedlig gavebeløp + navnet ditt til kirkas mobilnr: 47 48 84 70
 


Antakelig er mindre en 1 % tenåringer i Oslo aktive kristne. Tenåringer som velger livet med Jesus, er uvanlig. Konfirmanter uten barnetro er vanlig. Vi har har lyst til uttrykke et løfte til oss selv som menighet: Ingen konfirmanter uten barnetro. Bare Gud kan gi troens gave, og som menighet kan vi ikke garantere tro hos noen, men vi kan gjøre alt vi kan for å legge til rette for tro. 

I Betlehem har vi omkring 200 barn under 15 år. I vår samles det over 50 tweens annenhver fredag i kirka vår. Hver torsdag åpner Nærmiljøsenteret dørene hit til torsdagskafe. Små barn og deres forldre som møter kirka, mange for aller første gang, med varme og omtanke. 

Bare i Østensjø bydel bor det 9600 barn under 14 år. 

Vil du være med å gjøre det så enkelt som mulig for disse barna å velge livet med Jesus?

Når disse barna står som konfirmanter og går inn i ungdomstiden: Har de fått høre evangeliet på en måte de kan forstå? Har hjertet deres fått etablere god jord? Har det blitt sådd gode trosfrø? Har barna forbilder for tro og liv hos oss? Er dette fellesskapet oppbyggelig og styrkende for trosbærerne i hverdagen for foreldre, besteforeldre, onkler, tanter og venner? 

Har du lyst til å være med å gi en gave for at flere skal få bli kjent med Jesus?For å opprettholde menighetens nåværende arbeid trenger vi 30 000 mer i måneden for å kunne møte utgiftene våre. Men for å kunne drømme og utvikle barne- og ungdomsarbeidet videre har vi lyst til å sette som mål 50 000 mer i måneden.

Er du fast giver på AvtaleGiro og kan tenke deg å øke beløpet?

Send SMS med nytt månedlig gavebeløp + navnet ditt til kirkas mobilnr: 47 48 84 70

 

Takk for din gave!

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone