Aktuelt>Foreldre og barn trives på babysang
12.09.2019
Foreldre og barn trives på babysang

Torsdag var det mange på babysang her i kirka. Noen kommer med hele sin barselgruppe, noen hører til i nærmiljøet her på Abildsø og andre kommer hit fordi de går i menigheten til vanlig. Små og store samles på speilrommet hvor barne- og familipastor Margot Amlie Dahl tar dem med inn i et rikt sang- og regleunivers. Som Margot sier:
- Jeg trives veldig godt med denne samlingen. Her møter jeg foreldre i en mindre setting enn vanligvis, og vi har god til til å snakke sammen, bli kjent og utveklse erfaringer med dette som for noen er starten på en helt ny hverdag. Vi trygger hverandre i foreldrerollen, og de lærer sanger og regler de lett kan ta i bruk hjemme. For noen er dette deres første møte med OmB, det er verdifullt å gjøre kirka kjent på denne måten. 

Sammen med Margot er Mebrehit Alema. Etter 30 minutters kvalitetstid med de minste, hvor det å tømme oppvaskmaskinen, brette tøy og skifte bleier er glemt, samles alle rundt et lunsjbord med deilig mat. Det er Mebrehit som forbereder måltidet, og hun sier at det er veldig koselig å bli med i praten, høre på alle lydene som lages og se alle smilene som lyser opp ansiktene. 

I dag var det så mange at flere stoler måtte settes rundt bordet, men det er ikke fullt! Neste babysang er torsdag 17.oktober kl. 11.00. Det er bare å komme!

 

 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Veien hit

Finn frem

Powered by Cornerstone