Aktuelt>Bakenfor Formiddagstreffet
24.10.2019
Bakenfor Formiddagstreffet

Annen hver onsdag inviteres dere som er hjemme på dagtid, til Formiddagstreff kl.11.00-13.00. Der er det sang, andakt, god lunsj og godt fellesskap. Noen ganger er det besøk utenfra, andre ganger deles troshistorier. Hele programmet for høstens treff finner du her. Treffet har vært et viktig samlingspunkt i mange år, her møtes venner fra tiden da Betlehem hadde speider-, kor- og korpsarbeid. Foreldre i barselpermisjon kommer av og til innom med barnevogn. Alle er velkomne rundt bordene. 

På kjøkkenet lages god lunsj med flott påleggsfat. Vi har fire vertskapsgrupper som bytter på dette, og frivillig stab Anne og Arne Monsrud dekker bord tirsdager før treffene. Berit Evensen har traktet mange liter kaffe opp igjennom årene: "Jeg fant min plass her," sier hun. Brith-Unni Grestad er den på sitt team med blikk og evner til å gjøre blomster og påleggsfat til en fryd for øyet. Hun får skryt av Reidun Koch, som i tillegg til å varte opp med mat, leder treffene med god og stødig hånd. 

Inne i kaféen sitter Karin Alvær ofte bak tangentene. Hun har spilt til veldig mange sanger i løpet av de årene hun har vært gjest på Formiddagstreffet. Tonene når helt inn til stabens kontor, og vi deler gleden over fellesskapet når vi inviteres til bords med et klangfullt bordvers. 

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Veien hit

Finn frem

Powered by Cornerstone