Aktuelt>Ta godt i mot Henriette Hågan!
11.06.2020
Ta godt i mot Henriette Hågan!

Oslo misjonskirke Betlehem er så heldige å ha fått Henriette Hågan med på laget fra høsten av. Hun starter opp i en 20% prosjekkstilling og skal hjelpe oss å starte smågrupper for studenter.

Mange husker studietiden som en veldig fin tid, kanskje også som en av de beste. Vi vet samtidig at dette er en periode som ofte blir veldig viktig i forhold til det trosmessige. Viktigheten av et åndelig hjem, et kristen fellesskap og gode venner som man kan dele tro og hverdag med er nødvendige element for å ivareta og vokse i troen.

Derfor er vi veldig glade for at Henriette har kommet til oss og skal jobbe målrettet med akkurat dette. Hun kommer opprinnelig fra Skien og kommer hit til Oslo etter et år på Ansgar. I tillegg til å jobbe hos oss skal hun studere offentlig administrasjon og ledelse. Vi ser stort frem til å bli kjent med henne og gleder oss over tjenesten hun nå etterhvert skal inn i. Bli gjerne med å be for Henriette, for arbeidet og for høstens studenter. Velkommen til oss, Henriette.

Veien hit