Bli med på Aksjon hjertevarme 2022!

VIL DU VÆRE MED Å SKAPE EN RAUS MØTEPLASS?
Sommergaven 2022

Til høsten gjør menigheten en stor satsning der vi rekker hendene ut mot menneskene i nærmiljøet vårt. Heidi Koch Drønen er ansatt som prosjektleder i 80 % stilling. Heidi har lang erfaring fra diakonalt og sosialt arbeid gjennom Betanien diakonale stiftelse, og skal bidra i oppbyggingen av Nærmiljøsenteret. Dette er et økonomisk løft, og i en startfase vil menigheten garantere for ansettelsen.

Har du mulighet til å gi en ekstra gave nå, slik at vi kan komme menneskene i nærmiljøet vårt i møte på en enda tydeligere måte?

Denne våren har vi sett noen løfterike tegn.
Vi så barn som av ulike årsaker ikke har kunnet feire bursdagen sin, men som denne våren kunne gjøre det i regi av «Jippi barnebursdag».
Vi så den uføre mannen midt i livet, hvor den ukentlige volleyballtreningen ble et høydepunkt, sammen med andre fra nabolaget. Vi så også gruppen med mødre, uten noen tilknytning til vår menighet, som dukket opp for fellesskap på åpent barseltreff.

Disse små pilotforsøkene på møteplasser i regi av Fellesskapshuset Nærmiljøsenter gir oss tro på vi kan skape en raus sosial og diakonal møteplass – for mennesker som trenger oss.

Har du mulighet til å bidra med en sommergave i denne startfasen?

Velsignet sommer!

123 movies