Medarbeiderfest 18. april

Kalender>Medarbeiderfest
Medarbeiderfest 18. april
DETALJER
Velkommen til årets medarbeiderfest 2024! For alle i kirka vår som er med å bidra i stort og smått! NB: HUSK Å BEMERK I KOMMENTARFELT VED PÅMELDING OM DU HAR NOEN ALLERGIER!

Til alle som har en tjeneste/verv/oppgave i Oslo misjonskirke Betlehem:

Kjære medarbeider!

Tusen takk for alt du legger ned av engasjement og energi i fellesskapet vårt. Menigheten er så takknemlig for ditt bidrag og vi som stab ønsker å vise det gjennom å invitere deg til medarbeiderfest! Vi har så lyst til å gjøre stas på deg! Du og alle andre som bidrar med smått og stort i vårt fellesskap, er invitert. Torsdag 18.april dekker staben til fest og den røde løperen rullet ut – og vi håper du vil komme! Det blir middag, underholdning og noen overraskelser!

Håkon Skaug og Maria Solheim er kveldens gjester og vil ha konserten “Pausemusikk for hverdagshelter” - et musikalsk møte mellom mennesker" som er en behagelig og varm miks av norske viseskatter og engelsk popmusikk, og vil treffe både yngre og eldre hverdagshelter.

Maria Solheim har gjennom 25 år gledet og berørt publikum gjennom sin musikk. Sangene hennes har ligget utallige uker på NRKs spillelister, hun har spilt for kongelige og utslåtte, vunnet Spellemannspris for sin musikk, deltatt i det norske Grand Prix, og mye, mye mer. Marias formidlingsevne er helt spesiell og publikum blir berørt av det nære, skjøre, humoristiske og vakre uttrykket som kommer gjennom hennes gitar og stemme. 

Håkon Skaug har reist som musiker og formidler siden slutten av 90-tallet og har spilt sammen med mange norske artister. Håkons lune, trygge tilstedeværelse og musikalske mangfoldighet gir en nydelig opplevelse. 
Fra kl. 18 til 21. Påmeldingsfrist søndag 14. april. 

Meld deg på her!
Vel møtt!

På vegne av hele menigheten; staben i OmB,

Velkommen til medarbeiderfest!

Kontakt oss

Adresse:
Oslo misjonskirke Betlehem
Langerudhaugen 1
1187 Oslo 
23 16 80 60
kontor@oslomisjonskirke.no

Org.nr: 971435453

Konto: 3000.16.19000
VIPPS: #10486

Finn frem

123 movies
embedgooglemap.net
Powered by Cornerstone