Søndag

Søndag. Annerledesdagen. Den første dagen i uka. Eller den syvende? Noen kristne i kirkens historie har kalt søndag for den åttende dagen. Det er både den første og den syvende, men den er også overskridende - en dag som peker utover denne tiden. Vi kommer sammen som "alle mulige slags mennesker i fellesskap rundt Jesus", men også sammen med alle kristne i hele verden og til alle tider.

Vi møtes som kirke søndag kl.11.00 på Abildsø. Kommer du til oss en søndag formiddag, vil du møte mennesker i alle aldre og livssituasjoner. En ordnet gudstjenste med lave skuldre og et variert musikalsk uttrykk. I vår tradisjon, den frikirkelige, har vi ingen formelle regler for hvordan gudstjenesten må formes eller feires. Samtidig har alle frikirker sine tradisjoner og unike uttrykk. Også vi. Likevel er det mange gjenkjennelige elementer i alle gudstjenester i den kristne kirke.

Du er velkommen til å feire gudstjeneste med oss!

Veien hit